Short-cut routes

 

Short-cut routes

Speciaal gericht op (beginnend) managers en medewerkers die voor een nieuwe uitdaging staan is in de afgelopen jaren een short-cut programma ontstaan met de belangrijkste en handigste inzichten, ervaringen en vaardigheden uit ons totale aanbod en dat van onze samenwerkingspartners.

Er bleek een toenemende behoefte aan een efficiënt en effectief 1 op 1 traject dat je in korte tijd klaarstoomt om de uitdagingen aan te gaan die op je af komen door een nieuwe (of eerste) functie en/of belangrijke veranderingen in de privésfeer.

Om aan deze vraag te kunnen voldoen selecteerden we uit alle beschikbare programma’s de onderdelen met de grootste impact en het snelste rendement in de meest voorkomende situaties.

Zodoende kunnen we nu een compact 1 op 1 programma bieden dat in de eerste plaats direct aan deze vraag voldoet en tegelijkertijd ruimte biedt voor aanpassingen op basis van je persoonlijke situatie of ontwikkelbehoefte.

Het programma start altijd met een intakegesprek van circa 1 uur met Frank van As. De kosten van de intake worden niet in rekening gebracht indien je besluit tot een vervolgprogramma.

Na deze intake-ontmoeting weet je hoe je ervoor staat en wat er nodig is. We kunnen dan inschatten hoeveel sessies (en globaal met welke invulling) je gaan helpen in jouw situatie.

De ervaring leert dat we aan de voorkant vaak al kunnen voorspellen wat voor circa 75% de inhoud van je programma zal worden en dat we dit kunnen realiseren in 6 tot 10 sessies van 1,5 á 2 uur. Meestal met 1 of 2 sessies per week. Maar alle varianten zijn denkbaar.

De kosten van de intake zijn € 120,– ex btw indien je geen vervolgprogramma doet.

De vervolgsessies kosten € 150,– ex btw per sessie.

Voor meer informatie of voor het inplannen van een intake kun je contact opnemen met Frank van As 06 5109 6331 info@aspectief.nl.Of je kunt gebruik maken van de contactbutton hieronder.

 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden